Køb af nabogrunden giver gode muligheder for udvidelse og udvikling hos AGCO i Frankrig.

Tilbage i 2019 åbnede Massey Ferguson logistikcenteret Beauvais 3, og allerede dengang meldte Agco ud med at de gik efter at købe 15,7 hektar nabogrund.

Her et år efter kan Agco nu offentliggøre at det hele er gået igennem, med købet af nabogrunden på 15,7 hektar og hele 4,5 hektar bygninger, til at udvide produktionen i.

- Vi er glade for at vi kan holde vores løfte, der blev givet for nøjagtigt et år siden ved åbningsbegivenheden Beauvais 3 Logistic Center, for overtagelsen af 15,7 hektar nabogrund, sagde Martin Richenhagen, formand, præsident og administrerende direktør for Agco Corporation i en pressemeddelelse.

Ikke alene er der bruge penge på grunden og bygningerne, men Agco satser også på at bruge knap 300 millioner på at udvikle og forbedre de nuværende faciliteter. På den store grund og i de da mange tusinde kvadratmeter bygninger skal der blandt andet findes plads til et værksted til specialtilpasning af traktorer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Allerede fra april 2020 starter der en produktion af hydraulikrør på fabrikken, hvor der også skal være kvalitetskontrol og opbevaring af dem. Indtil kommer hydraulikrørene fortsat fra leverandører i Europa og Asien som tidligere.

Renovering af gearkasser bliver også en del af det nye foretagende, som skal være et alternativ, og en billigere løsning i stedet for en ny, dog med samme specifikationer som nye.

3D-printning bliver også en del af hverdagen i det franske, da der vil blive lavet mindre partier af reservedele ved hjælp af denne teknologi.