Den tyske dyseproducent Lechler GmbH har valgt at udstille på årets Agromek med assistance fra den danske importør Brdr. Toft - Sprøjtespecialisten.

Tyske Lechler har oplevet en stærkt stigende interesse for firmaets dyser efter, at de nye regler om afdriftsreduktion trådte i kraft for et par år siden, oplyser Brdr. Toft i en pressemeddelelse.

- Danmark er blevet et vigtigt marked for os, og vi ser et stort potentiale i Danmark, udtaler Jürgen Winter fra den tyske dyseproducent, og fortsætter

- Vi har valgt at udstille på Agromek 2018 dels for at vise vores store og brede produktprogram, og dels for at være til rådighed for at kunne besvare spørgsmål fra vore nu mange danske kunder.

- Vi har inviteret vores danske importør Brdr. Toft ? Sprøjtespecialisten i Sabro til at være repræsenteret på vores stand hele ugen, således at der er dansktalende specialister tilstede til at diskutere korrekt dysevalg, fortæller Jürgen Winter i pressemeddelelsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Lechler har et bredt sortiment af afdriftsgodkendte dyser til både bomsprøjter i landbruget og tågesprøjter til blandt andet frugt- og bæravl.

Brdr. Toft udstiller ikke på Agromek

Sprøjtespecialist firmaet Brdr. Toft A/S, der er importør af blandt andet Bargam og Knight sprøjter og selv producerer udstyr til flydende gødning, har som flere andre i branchen igen i år valgt ikke at udstille på årets Agromek udstilling.

- Vi har valgt at bruge de mange sparede penge til andre aktiviteter og ikke mindst til at give skarpere priser til vore kunder. Vi fornemmer, at alle de kunder vi har talt med omkring dette, er enige i vores betragtning, udtaler maskinhandler Aksel Toft.

Ifølge Salgs- og marketingchef Finn Søndergaard fra Brdr. Toft A/S, har firmaet deltaget i mange dyrskuer og demonstrationer i løbet af 2018 og påtænker at fortsætte og intensivere i dette i 2019. Så der vil være rig mulighed for at møde firmaets produkter og repræsentanter rundt omkring i landet næste år.

- Vi er dog glade for, at Lechler har inviteret os til at deltage på deres stand, så de af vore mange kunder, der vil møde os over en kop kaffe, har muligheden på Stand 9970 i Hal M, slutter Finn Søndergaard.