Lyt til artiklen:

Demo med 14.000 liter trailersprøjte

00:00
Hastighed: ???x
02:17

Sprøjtespecialisten Brdr. Toft får en storsprøjte til Danmark og indleder en demo-tour i det jyske.

- Vi har mærket en efterspørgsel efter de helt store sprøjter, og arrangerer derfor nu en demo-tour med en Tandem sprøjte fra den hollandske sprøjteproducent CHD Eefting, således at interesserede kan se sprøjten kører og sparke dæk, fortæller Salgs- og Marketingchef Finn Søndergaard fra sprøjtespecialist firmaet.

I næste uge bliver det muligt at se sprøjten i funktion i Hjallerup, Fårup, Bording og Rødding.

CHD Eefting er kendt for at bygge store sprøjter igennem mange år. Sprøjten der vises frem, er den største i Tandem serien med et tankindhold på 13.800 liter tank indhold plus 800 liter rent vand, skriver Brdr. Toft Sprøjtespecialisten i en pressemeddelelse.

Den affjedrede tandem aksel er som standard med elektronisk styring af begge aksler for optimal sporfølgning. Den smalle chassiskonstruktion muliggør sporfølgning selv med hjul med stor diameter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Bom på 39 meter

Sprøjten, der er solgt i Holland og venligst udlånt af den kommende ejer, er monteret med en CHD bom på 39 meter.

- Vores aftale med CHD giver mulighed for at få de store sprøjter leveret med enten Bargam eller CHD sprøjtebomme, fortæller Finn Søndergaard og fortsætter:

- CHD producerer bomme op til imponerende 55 meter, fortæller han.

CHD har mulighed for at tilpasse sprøjtebomme efter behov, så man f.eks. kan få en bom, der kan arbejde på 24, 36 og 42 meter, så der er flere fleksible muligheder".

Bommene er opbygget i højkvalitets S355 stål og er opbygget med et effektivt anti-yaw system, der dæmper bevægelserne frem og tilbage.

Den store tankkapacitet kan kombineres med det effektive og afdriftsgodkendte AirJet luftassistance system, hvilket giver en kapacitet på op til over 175 hektar på en fyldning.

CHD tilbyder desuden med model FG markedets største sprøjte på enkeltaksel. FG fås i to modeller med tankkapaciteter på 8.300 og 9.300 liter plus rentvand.

FG serien leveres med samme bom- og udstyrsmuligheder som Tandem, skriver Brdr. Toft.