Maskinforretningerne Henry D. Nielsen og Hjallerup Maskinforretning deler Agco-forhandlingen på Thy og Mors efter konkurs i Morsø Motorkompagni.

Det bliver A/S Henry D. Nielsen og Hjallerup Maskinforretning A/S, der skal løfte Agco-forhandlingen på Thy, Mors og Salling, efter at den hidtidige Agco-forhandler, Morsø Motorkompagni, i sidste uge gik konkurs, og aktiverne umiddelbart efter blev solgt ud af konkursboet.

Agco har i længere tid søgt en fremtidssikret og kvalitetsmæssig opbakning til nuværende og fremtidige kunder.

- Det er vi sikre på, at vi nu har fået med den her løsning for forhandlingen af Fendt og Massey Ferguson i området, hvor vi deler området imellem de to forretninger, siger Christian Devantier, administrerende direktør for Agco Danmark.

Henry D. Nielsen overtager forhandlingen i Sydthy fra Bedsted og sydpå samt på Mors og Salling.

Hjallerup Maskinforretning overtager den centrale og nordlige del af Thy fra Snedsted og Thisted og nord- og østover.

Søger sælgere og montører

- For at sikre kunderne optimal opbakning går Henry D. Nielsen straks i gang med at søge efter lokalkendte sælgere og montører med kendskab til MF og Fendt, og Hjallerup Maskinforretning vil også øge kapaciteten yderligere, fortæller Christian Devantier.

Og de nye forhandlere ser frem til at komme hurtigt i gang i deres nye områder.

- De kender i forvejen en del til områderne, fordi mange kunder længe har søgt til deres forretninger, fortæller Christian Devantier.