Abonnementsartikel

I forbindelse med AGCO Danmarks strategi om en ny forhandlerstruktur og en klar opdeling af de forskellige brands er turen nu kommet til Nordvestjylland, Midtjylland og Sønderjylland, hvor Dansk Maskincenter fremover vil fokusere på Massey Ferguson.

Fremtidens stretegi for Agco i Danmark tager nu endnu et slag på vej mod rene opdelte forhandlere med Fendt og Massey Ferguson.

Det betyder, at Dansk Maskincenter siger farvel til Fendt og vil i fremtiden koncentere sig om Massey Ferguson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Agco Danmarks strategi om at Massey Ferguson og Fendt skal være repræsenteret i hver sin forretning er nu nået til os, fortæller Henning Lund Andersen fra Dansk Maskincenter, og fortsætter:

- Fremover vil vores 4 forretninger i Rimmerhus, Jelling, Odder og Toftlund fokusere på salg og service af Massey Ferguson. Det er dog vigtigt for mig at pointere, at ingen af vores loyale Fendt kunder vil blive glemt. Således vil vores forretninger i Rimmerhus, Jelling og Odder være tilknyttet som faste Fendt servicepartnere.

- Med over 50 års erfaring som Massey Ferguson forhandler er jeg sikker på, at vi står godt rustet til at klare de mange nye udfordringer, som en landbrugs-branche i kraftig forandring kræver. Ikke mindst fordi vi tager afsæt i en situation, hvor vi har mange kompetente medarbejdere og opererer i et område, hvor Massey Ferguson står solidt placeret.

Fra Limfjorden til grænsen

Dansk Maskincenter vil fremover dække Massey Ferguson salget i et område der strækker sig fra den vestlige del af Limfjorden, ned til grænsen i syd.

- Det er naturligvis et stort område, men jeg er sikker på at vi med den nye struktur vil være i stand til at klare opgaven - både hvad angår salg og service af Massey Ferguson og den fortsatte service af Fendt, fortæller Henning Lund Andersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi glæder os til at komme i gang, og jeg er sikker på, at vore kunder også får glæde af den nye struktur, afrunder Henning Lund Andersen.