NutriFair 2012 er navnet på en ny specialiseret fagmesse, der er målrettet den animalske husdyrproduktion og finder sted i Fredericia Messecenter den 25. og 26. januar næste år

Messen NutriFair 2012 et nyt tiltag næste år i januar i Freedericia Massecenter. Messen giver leverandører af produkter og løsninger til husdyrproduktion et selvstændigt udstillingsvindue, hvor de målrettet kan præsentere alt inden for blandt andet indendørs mekanisering, staldinventar og staldbygninger, foder og fodertilskud, fodermaskiner, renhold og desinfektion samt redskaber og rådgivning. Også brancheområder som gylletanke og siloer er med.

Baggrunden for messen er, at den animalske landbrugsproduktion i Danmark er en milliardforretning. Dagligt har stort set alle danskere berøring med landbrugsprodukter i større eller mindre udstrækning. Og branchen beskæftiger direkte eller indirekte titusindvis af mennesker.

- Derfor er der brug for en specialiseret fagmesse, der kan bidrage til fortsat innovation, forædling og udvikling i det animalske landbrug. Dét forum er nu skabt med NutriFair, siger Peter Sunesen, projektleder i Fredericia Messecenter.

Han pointerer, at messen både henvender sig til kvægbrugere, svineproducenter, fjerkræ- og pelsdyrproducenter samt hesteavlere og fiskeopdrættere. Og brancherne bakker ifølge Fredericia Messecenter op fra start.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Svineproducenter er med

En af de foreninger, som er med, er Danske Svineproducenter.

- For os er NutriFair et oplagt udstillingsvindue for vores firmamedlemmer og en kærkommen lejlighed til, at vores mere end 1.200 producentmedlemmer kan holde sig fagligt opdaterede. Derfor er Danske Svineproducenter gået aktivt ind i udviklingen af messen, og jeg hilser NutriFair velkommen som et godt mødested for hele vores erhverv, siger Henrik Mortensen, formand for Landsforeningen af Danske Svineproducenter.

Formand for Registrering og YdelsesKontrol (RYK), Jens Chr. Mathiasen, er helt på linje:

- Selv om dansk landbrug er traditionsrigt, så er det efter min opfattelse ikke mindst samspillet med og inspirationen fra landbrugets leverandører, der medvirker til vores stærke placering på verdenskortet. Jeg bakker op om NutriFair, der afholdes på det tidspunkt af året, hvor flest mulige kvægbrugere har tid til at besøge messen.

- Vi er glade for, at brancherne har valgt at præsentere dette stærke messekoncept her hos os. Der har været stor og positiv opmærksomhed omkring det, og budskabet er blevet rigtig godt modtaget hos de virksomheder, vi gerne vil have til både at udstille på og besøge messen. Der er allerede godt gang i standsalget, og brochuren er altså først i disse dage på vej ud med posten, fortæller Peter Sunesen, projektleder i Fredericia Messecenter.

NutriFair gennemføres den 25. – 26. januar 2012 i Fredericia Messecenter.