Automatisk oplæsning:

Dansk udstyr til grave- og læssemaskiner på vej til Norge

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Maskinfabrikken JST A/S har netop indgået samarbejdsaftale med Ålgård Landbrukssenter i Norge.

Ålgard Landbrukssenter i Norge har eksisteret siden 1980 og er en familievirksomhed med tre aktive generationer. Virksomheden er beliggende i Rogaland Norge og har 23 ansatte.

Ålgård har gennem mange år været forhandlere af New Holland produkter, og fra 2021 er de importør af New Holland Constuction i hele Norge.

Ålgård vil med samarbejdsaftalen opbygge forhandlernetværk med salg af grave- og læssemaskiner.

JST i Lem har i forvejen et tæt samarbejde med CNH Construction i Danmark.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den nye samarbejdsaftale betyder, at udstyr, der sælges til New Holland i Norge, sælges gennem Ålgård Landbrukssenter.

- For Maskinfabrikken JST A/S betyder det, at vi forhåbentligt kommer endnu mere ind på det norske marked og kan glæde os over, at der er flere kunder, der får glæde af de produkter, vi er så stolte af at levere. Det forlyder at den første GG hydrauliske græsgreb er solgt til en Norsk landmand, inden blækket på aftalen er tørt, siger Niels Jørgensen, CEO, Maskinfabrikken JST.

- Vi hos team JST ser frem til det fremtidige samarbejde med Ålgård Landbrukssenter og er taknemmelige for interessen for vores kvalitetsprodukter, og den service vi yder, siger han.

rich-media-1
Indehaverne af Ålgård fra venstre: John Inge Øgreid (ejer og daglig leder), Anniken Øgreid (ejer og økonomi ansvarlig) John Magne Øgreid (salg). Pressefoto.