Ved dette års Kvægkongres tog Mads Steffensen og fire mellemledere forskellige dilemmaer op til diskussion.

Kvægkongres 2019 er i fuld gang, og dagen byder på mange forskellige oplæg om diverse emner indenfor kvægbrug. De i alt 2200 gæster til kongressen kan frit vælge, hvilke oplæg, de har lyst til at se. Mandag eftermiddag havde en stor del valgt at bruge tre kvarter i teatersalen, hvor Mads Steffensen var mødt op for at diskutere forskellige emner med fire udvalgte mellemledere.

Oplægget var fagligt relevant og fik i den grad publikum til at grine på grund af sjove indskydelser fra både ordstyrer Mads Steffensen og paneldeltagerne.

De fire mellemledere, der deltog i panelet var: Annedorte Jensen, mellemleder i Låsby, Morten Otte, kvægrådgiver i LandboNord, Jan Guldager, mellemleder i Viborg og Tom Pinholt, mellemleder i Spøttrup.

Spørgsmålene var blevet sendt på forhånd af andre, ukendte mellemledere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Blandt andet blev der diskuteret, hvorvidt det er okay, at man som mellemleder deltager i en madklub og drikker med sine ansatte. Et andet dilemma gik på, hvad mellemlederen, der nu er blevet forelsket i en ansat, skal gøre.

Til samtlige dilemmaer var der også forskellige svar fra de fire mellemledere. Derudover spurgte Mads Steffensen også til publikums mening. Hvis de fire mellemledere, der havde sendt spørgsmål ind, var til stede i salen, kunne de i hvert fald gå derfra med mange gode råd til at kunne løse deres dilemma.