Lyt til artiklen:

DeLaval indgår partnerskab med producent af køletanke

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Fra og med fjerde kvartal 2024 vil Serap overtage det fulde ejerskab over produktudvikling, fremstilling, test og kvalitetssikring af DeLavals køletanke på globalt plan.

Serap har produktion i Frankrig, Indien, Brasilien og Mexico, og er den naturlige samarbejdspartner for DeLaval, skriver DeLaval i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DeLaval køletanke, udviklet og produceret af Serap vil være under DeLaval-brandet og vil have deres egne tekniske specifikationer. Sortimentet vil ligne DeLavals tidligere køletanke og imødekomme de forskellige behov, som DeLavals kunder har.

- Vi oplever en betydelig efterspørgsel efter vores kerneprodukter, især VMS-malkerobot, som et resultat af landbrugsbranchens øgede fokus på bæredygtighed. At samarbejde med Serap og give dem ansvaret for køletanke gør det muligt for DeLaval at øge produktionen på andre kerneprodukter for at imødekomme efterspørgslen. Køling er dog fortsat en væsentlig del af DeLavals produktportefølje, som effektivt leveres af SERAP, siger Paul Löfgren, CEO & President hos DeLaval.

- Dette samarbejde samler to globale ledere. DeLaval-brandede køletanke, fremstillet af Serap vil have skræddersyede tekniske specifikationer, der er skræddersyet til at imødekomme forskellige kundebehov, hvilket sikrer kontinuitet og fremragende produktydelse. Serap vil naturligvis fortsætte med at sælge sit eget udvalg af køletanke, uafhængigt og gennem sit eget distributionsnetværk, under sit eget brand og med sine egne tekniske specifikationer, siger Eric Boittin, CEO hos Serap.

Eksisterende DeLaval-forhandlere kan forvente kontinuitet i salg, installation og servicering af køleløsninger, skriver parterne i pressemeddelelsen.