Lyt til artiklen:

Jorenku lander stor kontrakt i Vietnam

00:00
Hastighed: ???x
02:01

Den danske producent af hygiejne- og desinfektionsprodukter Jorenku, har sikret sig en betydningsfuld milepæl med indgåelsen af en ny stor et-årig kontrakt med en af Vietnams største mælkeproducenter, det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Kontrakten markerer et væsentligt skridt fremad for Jorenkus tilstedeværelse i det vietnamesiske marked og understreger virksomhedens engagement i at levere effektive hygiejneløsninger til landbrugssektoren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Levering af Staldren til tusindvis af malkekøer

Kontrakten er indgået med ikke blot en af Vietnams men hele Sydøstasiens største mælkeproducenter og indebærer levering af selskabets tørdesinfektionsprodukt Staldren til cirka 45.000 malkekøer fordelt på flere lokationer i Vietnam.

Aftalen repræsenterer dermed en væsentlig udvidelse af Jorenkus tilstedeværelse i regionen, og er ifølge virksomheden et bevis på Staldrens pålidelighed og effektivitet.

rich-media-2
Produktet produceres på egen fabrik på Sydsjælland. Foto: Jorenku.

Kunden har tidligere oplevet positive resultater ved brug af Staldren og har derfor valgt at vende tilbage for tredje gang, hvilket vidnerom tilliden til produktet og dets evne til at opfylde deres behov.

- Vi er stolte over at indgå denne betydningsfulde kontrakt med en af Vietnams største mælkeproducenter. Det bekræfter vores position som en pålidelig partner inden for hygiejne og desinfektion til landbrugssektoren. Med denne aftale vil vi ikke blot styrke vores tilstedeværelse i Vietnam men også bidrage til at forbedre sundheden og fødevaresikkerheden for tusindvis af malkekøer i landet, siger Johnni Pedersen, administrerende direktør for Jorenku A/S.

Staldren produceres på Jorenkus fabrik på Sydsjælland og har gennem tre årtier vist sig at være effektivt produkt til tørdesinfektion. Senest er midlet blevet påvist effektivt mod Afrikansk Svinepest.

Staldren nedbryder afrikansk svinepest

Se også:

Staldren nedbryder afrikansk svinepest