Der skulle desværre en ulykke til, før Jens og Tatiana Skovsgaard fik sat rigtig spot på arbejdsmiljøet på deres kvæggård med mange ansatte. I dag er det en integreret del af hverdagen på Revslundgaard.

En travl høstdag i 2012 gik det galt. Efter mange timer i marken og mange forskellige opgaver, ville en af Jens Skovsgaards medarbejdere udføre en opgave på taget. Desværre trådte han på en lysplade, som gav efter, faldt seks meter ned, ramte betongulvet og kom alvorligt til skade.

- Det var, og det er forfærdeligt. Siden ulykken er det en fast regel, at ingen medarbejdere arbejder i højden - vi ringer efter hjælp, fastslår Jens Skovsgaard og ansigtsudtrykket afslører, at minderne gør ondt endnu.

Siden ulykken er det en fast regel, at ingen medarbejdere arbejder i højden - vi ringer efter hjælp

Jens Skovsgaard, mælkeproducent

Siden har den økologiske mælkeproducent sat sikkerhed og arbejdsmiljø mere i system, og det er blevet lige så naturligt at tale om sikkerhed som om arbejdsopgaver. Det koster nogle ressourcer, men Jens Skovsgaard betragter det som en god investering, der har det formål at undgå ulykker hos medarbejdere og langtids sygemeldinger.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind