Lyt til artiklen:

Brødr. Ewers er nu en del af L&F

00:00
Hastighed: ???x
02:27

Brødr. Ewers A/S har længe været en central spiller på markedet med levering af kvalitetsprodukter og service til landbruget, skriver L&F i en pressemeddelelse.

Derfor glæder det også Landbrug & Fødevarers direktør, Flemming Nør-Pedersen, at kunne byde Brødr. Ewers varmt velkommen i L&F:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er utrolig glade for at have fået Brødr. Ewers med ombord i vores organisation. Deres ekspertise og engagement i at fremme bæredygtig udvikling inden for landbrugssektoren er en værdifuld tilføjelse til vores fællesskab. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med dem og skabe positive resultater for hele sektoren, siger Flemming Nør-Pedersen.

Brødr. Ewers blev startet for mere end 175 år siden, og i fem generationer har familien Ewers siddet ved roret.

I dag drives virksomheden, der består af 170 medarbejdere, tre fabrikker og en årlig foderproduktion på 300.000 tons, af brødrene Claus og Hans Otto Ewers.

Søge indflydelse

Derudover leverer Brødr. Ewers også såsæd, gødning, planteværn, energiprodukter med mere til de danske landmænd.

- Med vores medlemskab i Landbrug & Fødevarer vil vi få ny viden og råd. Herigennem vil vi også søge indflydelse og blive en tættere samarbejdspartner med landbruget, siger Hans Otto Ewers.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også bestyrelsesformand i Spiras, Henrik Jessen, glæder sig over medlemskabet:

- Det glæder mig meget, at Brødr. Ewers har valgt at blive medlem af L&F. Vi har i Spiras altid haft et godt samarbejde med virksomheden og ejerkredsen bag, som udgør en vigtig og markant stemme i vores område. Det vil nu blive endnu stærkere med forankringen i L&F, hvilket er vigtigt i en tid, hvor det er rigtig store dagsordener som CO2 og vandplaner, der arbejdes på, og her arbejder L&F benhårdt til gavn for hele landbrugssektoren, siger Henrik Jessen.

Medlemskabet trådte i kraft pr. 1. maj 2024.