Lyt til artiklen:

Danish Crown søger 80 medarbejdere: Flere grise end forventet

00:00
Hastighed: ???x
02:08

Danish Crown søger nu 80 nye medarbejdere til slagteriet i Horsens, det skriver slagteriet i en pressemeddelelse.

Det skyldes, at der de seneste måneder er kommet flere grise til slagtning fra Danish Crowns andelsejere, end prognoserne viste. Derfor skal der ansættes, så slagtekapaciteten matcher antallet af grise.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har et behov for at øge vores samlede produktionskapacitet, fordi der løbende er kommet flere grise, end vi havde forventet. Med de nye kolleger øger vi både vores kapacitet og vores fleksibilitet henover foråret og sommeren, så vi kan få antallet af udsatte grise ned, forklarer Jesper Sørensen, der er produktionsdirektør i Danish Crown.

Med de 80 nye medarbejdere på slagteriet i Horsens, som alle er til aftenholdet, skal der på aftenholdet indføres pauseslagtning, som betyder, at alle linjerne på aftenholdet kører uafbrudt, fordi medarbejderne vil holde pause på skift, og ikke på samme tid, som de gør nu.

Der er derfor brug for nye medarbejdere til alle afdelingerne, som blandt andet er slagtegangen, udbeningen, opskæringen, pakkeriet og teknisk afdeling, fortæller Jesper Frandsen, fabrikschef i Horsens.

- Vi får brug for nye medarbejdere til alle arbejdsopgaver, når vi øger kapaciteten på aftenholdet. Vi håber at være klar til at køre med pauseslagtning fra 1. marts, men det tager 4-8 uger at oplære nye medarbejdere, og derfor begynder vi først, når vi har lært vores nye kolleger håndværket, siger Jesper Frandsen, der er fabrikschef på slagteriet i Horsens.

Danish Crown har kontaktet jobcentret i Horsens med de nye stillinger, og Jesper Frandsen opfordrer alle interesserede, uanset erfaring, til at ansøge om stillingerne, da der vil blive tilbudt grundig oplæring. Kendskab til dansk eller engelsk er en fordel, men ikke et krav.