Lyt til artiklen:

SPF-Danmark rykker ind i tidligere Skare-bygninger

00:00
Hastighed: ???x
02:33

Abonnementsartikel

SPF-Danmark flytter i starten af november ind i dele af administrationsbygningerne på det nu tidligere hovedkontor for Skare-koncernen.

Danish Crown købte tidligere på året Skare-koncernens 120.000 kvadratmeter store grund med 14.000 kvadratmeter bygninger i Vejen.

Bygningerne har stået tomme siden Skare-konkursen, men til november bliver der igen aktivitet på matriklen, for her forventer SPF-Danmark at flytte ind, det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

SPF-Danmark, der er en del af slagterigiganten, skal bo i den nyeste del af administrationsbygningerne.

- Det giver overordnet set god mening for os i SPF at flytte ind for at udnytte cirka halvdelen af administrationsdelen. Med flytningen nøjes vi i Danish Crown med at have én adresse i Vejen i stedet for to, mens der stadig er god plads til andre aktiviteter i de resterende bygninger, siger Jens Kongensholm, der administrerende direktør i SPF-Danmark.

Han fortæller videre, at SPF-Danmark med flytningen glæder sig til at komme tættere på værdikæden for fødevareproduktion, som arbejdet med grisetransport til syvende og sidst handler om.

Kultur og identitet har førsteprioritet

Flytningen forventes at blive klaret over en weekend, så medarbejderne i SPF-Danmark kan pakke deres ting ned om fredagen på det nuværende hovedkontor på Drejervej 7, også i Vejen, for at møde ind i de nye fysiske rammer på Industrivej Syd 1 om mandagen.

Med en køretur på fire kilometer mellem de to adresser er det ikke den største geografiske flytning, men med over 35 års SPF-historie på Drejervej 7, er der en stolt historie, kultur og identitet i bygningerne. Jens Kongensholm understreger, at det bliver det absolut vigtigste at få pakket med i flyttekasserne og foldet ud i det nye, så det kun er de fysiske rammer, der ændrer sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er meget vigtigt for mig, at vi får flyttet vores kultur og identitet med over i de nye rammer. Vi kan ikke undgå, at det for mange af os bliver en smule vemodigt at gå ud ad døren den sidste gang på Drejervej 7. Men så længe, at vi tager vores identitet og kultur med, så er jeg sikker på, at vi i de nye rammer kan fortsætte med at være en god og attraktiv arbejdsplads, man glæder sig til at møde ind på, siger Jens Kongensholm.

Der er i forbindelse med flytningen også igangsat en salgsproces for SPF-Danmarks nuværende hovedkontor på Drejervej 7.

Danish Crown betalte over 160 millioner kroner for Skare-bygninger

Se også:

Danish Crown betalte over 160 millioner kroner for Skare-bygninger