Efterspørgslen på rådgivning fra LandboNord har i 2022 været stigende, og landboforeningen har haft et travlt år. Sammen med en tilgang af nye kunder betyder det, at LandboNord nu kan præsentere en rekordomsætning på 166,3 millioner kroner.

I 2021 var omsætningen på 153,5 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er kommet stærkt igennem 2022, og vores mål med at tilbyde attraktiv rådgivning, til en bred vifte af virksomheder, bærer frugt. Efterspørgslen på vores ydelser var høj i 2022, men det er især i vores Økonomi Rådgivning, at vi kan se den største vækst, siger Uffe Bertelsen, der er administrerende direktør i LandboNord i en pressemeddelelse.

Bundlinjen i LandboNord viser et overskud på 10 millioner kroner før skat, og efter regulering for udskudt skat udgør årets resultat 7,8 millioner kroner.

rich-media-2
Uffe Bertelsen, der er administrerende direktør i LandboNord, har også store forventninger til 2023.(Pressefoto: LandboNord)

- Vores markant forøgede aktivitetsniveau kom i stand ved udvikling af specialer, rekruttering af attraktive kompetencer og en kontinuerlig satsning på digitale løsninger, siger Uffe Bertelsen.

Også LandboSyd har i 2022 leveret er rekordresultat med et overskud på 4,6 millioner kroner.

Medlemmerne får del af overskuddet

LandboNord er både en rådgivningsvirksomhed og en forening. Foreningens medlemmer ejer nemlig rådgivningsvirksomheden LandboNord, og det betyder, at der i år går 4,5 millioner kroner tilbage til ejerne. De får 1.000 kroner i medlemsbonus per aktivt medlem af LandboNord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover får det enkelte medlem en omsætningsbestemt rabat opgjort på baggrund af den enkeltes samhandel med LandboNord.

Den administrerende direktør har forventninger om også at opretholde et højt aktivitetsniveau i LandboNord i 2023.