Lyt til artiklen:

Maskinforretning udvider med gravemaskiner

00:00
Hastighed: ???x
02:08

Fra i dag står FMR Maskiner klar med første læs gravemaskiner fra Sany, producent af entreprenørgrej.

Efter nogle ugers forberedelser er det nu tid til at offentliggøre, at FMR er en del af de nye forhandlere på Sany Danmark-teamet under importør M. Poulsen/Løma ApS. Det skriver maskinforretningen fra Nykøbing i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Det første læs Sany gravemaskiner er klar. Pressefoto.

- Vi er i en yderst foranderlig branche, og vi har gennem en årrække brugt mange ressourcer på at tilpasse og fintune vores forhandlinger med skarpt fokus på maskiner og service til landbruget, men vi har i hele forløbet haft et godt øje til entreprenørbranchen også.

- Landbrugsafdelingen i vores virksomhed kører egentlig rigtig godt, så nu er vi klar og plads til at åbne op for entreprenørmaskinerne, siger Henrik Rasmussen fra FMR i pressemeddelelsen.

Fokus på entreprenørerne

I starten af 2023 overtog M. Poulsen/Løma ApS importen af produkterne fra Sany Global, herunder primært gravemaskiner.

Siden da er der indgået forhandleraftaler med fem virksomheder i Jylland og på Fyn, men målet med et forhandlernetværk er endnu ikke nået, lyder det.

Importørens mål er seks eller syv forhandlere, hvor FMR Maskiner er den tredje offentliggjorte i rækken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indtil nu har maskinforretningen i Nykøbing i høj grad fokuseret på at tilpasse porteføljen af maskiner til landbruget, men med forhandlingen af Sany gravemaskiner bliver skytset nu også rettet mod entreprenørbranchen.

rich-media-4
FMR Maskiner har base i Nykøbing. Pressefoto.

Sanys produktlinje dækker alt fra minigravere til hjulgravere og nedrivningsmaskiner. Alle maskinerne er udstyret med den nyeste teknologi og har garanti med Sany fem år eller 10.000 timer-garanti.

- Med forhandlingen af Sany gravemaskiner får vi et yderst prisvenligt produkt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller ydelse, siger Henrik Rasmussen fra FMR.