Lyt til artiklen:

Nye sprøjtedæk reducerer jordkompaktering

00:00
Hastighed: ???x
02:02

Som en af ganske få producenter lancerer Ceat nu et meget stort specialdæk til selvkørende sprøjter og store traktorer. Dækket er i et Spraymax-design med VF-teknologi og stålbælte, skriver Bohnenkamp i en pressemeddelelse.

Sprøjtedækket VF480/95R54 180D TL Steel belted er en ny tilføjelse til sortimentet af landbrugsdæk fra Ceat, som importeres af Bohnenkamp A/S i Galten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dækkene er designet specifikt til at håndtere de mest udfordrende opgaver i moderne landbrug.

Ceat-dækket har en stor størrelse og kapacitet. Med en højde på 228 centimeter og en maksimal belastningsevne på 8000 kilo ved hastigheder på op til 65 km/t, er dette dæk blandt de største og mest robuste på markedet - en ideel løsning for landmænd, der søger det ypperste inden for effektivitet og driftssikkerhed.

Designet af sprøjtedækket bygger på både funktionalitet og bæredygtighed. Stålbæltekonstruktionen sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed, hvilket er afgørende for moderne landmænd, der kræver pålidelighed og lang levetid fra deres udstyr.

Lavere dæktryk

En nøglefunktion i dette dæk er dets VF-teknologi (Very High Flexion), som muliggør kørsel med lavere lufttryk end standarddæk.

Denne egenskab er vital for at reducere jordkompaktering, hvilket beskytter afgrøder og fremmer sund jord. Mindre jordkompaktering fører til bedre vækstbetingelser og kan potentielt øge udbyttet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dækkets mønsterdesign er nøje udviklet for at sikre optimalt greb og trækevne i marken, samtidig med at det tilbyder stabil og sikker kørsel på veje. Det runde skulderdesign minimerer desuden skader på afgrøder under kørsel, hvilket er essentielt for at maksimere afgrødeudbyttet.