Lyt til artiklen:

HB Brantner opdaterer universal-spreder

00:00
Hastighed: ???x
01:29

HB Brantner laver nu deres universal-spredere fuldt ud in-house, efter at de har tiltrukket eksperter inden for faget. Nu lancerer HB Brantner deres opdaterede Power Spread Pro serie.

Det helt store nye element er, at opbygningen ligner PowerPush Plus afskubbervognene med undervognen og kassen, dog uden afskubberen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siderne er lavet af de stærke Stabilisator-sider, der er skrå, og kassen er boltet sammen med chassiet både på kryds og på tværs for at give den ekstra styrke.

- Den er designet til præcisionsspredning, og jeg ser et marked for den i Danmark, da vi får mere biomateriale, kalk og så videre, der skal spredes helt præcist med den nyeste teknologi, siger Allan Overgaard, der er importør af HB Brantner i Danmark.

Spredetallerknerne har seks arme for mere præcis spredning, og trækhjulene har flere greb til bundkæden, så man ikke ender med at have let slup. Der er PTO-træk i spredeaggregatet, der nu er fuldt ud bygget på HB Brantner-fabrikken.

Der er opdateret på de vandrette valser, så de nu er endnu stærkere og ikke så let får bundet sig fast i strik på grund af opbygningen af valserne fortæller HB Brantner.

På Agritechnica-messen var vognen udstillet med en TA 24078 PSP model.

20 års erfaring ses på afskubbervogn

Se også:

20 års erfaring ses på afskubbervogn