Lyt til artiklen:

Pantera spækket med forbedringer

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Hos Amazone er de stolte af at fremvise deres nyeste skud på stammen inden for sprøjteteknik.

Undervognen har fået flere smarte funktioner såsom hill control. Det vil sige, undervognen kan rette sprøjten op på skråninger, så sprøjten er så stabil som muligt selv på skråninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye undervogn giver os mulighed for at køre med forskudte aksler. Det fungere ved at udskyde bagakslen, så hjulene ikke køre i samme spor.

Anders Clemmesen, der er sælger af Amazone hos Brøns Group, fremhæver, at det er godt i det sene efterår, hvor det som i år har været så vådt, at vi kan fordele vægten ud på en større trædeflade.

Sprøjten kan nu leveres med en bom på helt op til 48 meter, ellers er bommen den velkendte bom fra Amazone, som med seks højde sensorer på tværs af bommen kan sørge for, at bommen følger terrænet.

Sprøjten har desuden fået den nyeste kabine fra Claas, så på komforten har sprøjten også fået et løft for chaufføren, hvor der også er kommet et nyt armlæn i førerhuset.

Sprøjten kan leveres med direkte injection, et system, hvor det kan bruges til pletsprøjtning, hvor sprøjten blander sprøjtemiddelskoncentrat og vand ud til bommen, uden at forurene det rene vand, der er i sprøjten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pantera Sprøjten er født med en 370 Deutz motor.