Lyt til artiklen:

Brøns Group ser frem til socialt samvær og faglig snak på Græsland 22

00:00
Hastighed: ???x
03:07

Når Græsland 22 løber af stablen den 8. juni 2022, er det for mange den første store mulighed for at demonstrere maskiner for kunderne.

Brøns Group, der importerer blandt andet Krone, Amazone og JCB, ser rigtig meget frem til at kunne vise deres græsprodukter frem på Græsland, samt at kunne møde et interesseret publikum til en faglig snak og socialt samvær.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi glæder os til at få vist maskinerne i marken og føler, at det er vigtigt for os at komme ud og møde nuværende og nye kunder. Specielt nu, efter at vi har været distanceret fra kunderne i et par år, siger Claus Fey, Krone-produktspecialist hos Brøns Group.

Maskinerne, som Brøns Group viser på Græsland, er ikke nyheder på dansk jord. Det er produkter, som er mere eller mindre kendte modeller, der tidligere er vist ved lignende arrangementer.

Brøns Group benytter derfor også Græsland 22 til at vise en række JCB-produkter. Brøns Group overtog importen af JCB's agri-program i 2020, og grundet Corona har der ikke været mulighed for at vise JCB-maskinerne ordentlig frem på udstillinger.

Derfor er Græsland 22 nu også den store mulighed for at vise JCB agri-produkter frem for interesserede, ovenikøbet med kørende enheder under arbejdet med grovfoderproduktion.

- JCB's S-serie gummigeder er specielt bygget til landbrugsdrift, og vi tager model 419S og 435S med til Græsland 22, hvor de kan opleves under stakkørsel med græsgreb, og ellers på standpladsen. På vores stand kan man også opleve en JCB TM320 knækstyret teleskoplæsser, samt en JCB 427 Agri gummiged, fortæller Peter Møller, JCB-produktspecialist hos Brøns Group.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En Fastrac 4220 og 8330 vil også være at finde i marken foran de græsmaskiner som Brøns Group præsenterer på dagen.

rich-media-3
Krone maskinerne bliver også godt repræsenteret på Græsland 22. Foto: Uffe S. Kristensen.

Krone-maskinerne, der dels kan opleves dels på standarealet og dels i marken under grovfoderproduktionen er:

  • Krone B1050 CV Collect - 10,5 m. skårlæggersæt.
  • Krone KVT 1300 - 13 m. sprederive.
  • Krone Swadro 1370 - 13,7 m. firerotors rive.
  • Krone Comprima Plus - Kombipresser.
  • Krone TX 450 - Frakørselsvogn m. bundkæde.
  • Krone Big X630 - Finsnitter.
  • Krone GX 440 - Afskubbervogn m. gummibånd.

- GX 440 frakørselsvognen er spændt bagefter Big X finsnitteren for at vise den mulighed i forhold til at have faste kørespor, og at trafikken i marken dermed ligger i rivens arbejdsspor, fortæller Claus Fey.

- Vi har ligesom vores kunder fokus på foderkvaliteten, og er opmærksomme på, hvad der slæbes med hjem i stakken, siger han.

Forhandlere

Brøns Group har inviteret alle deres forhandlere til at deltage som udstillere på Græsland 22, så en kunde har mulighed for at møde sin egen forhandler på dagen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er vigtigt for os at kunne byde interesserede indenfor på Græsland, og at de samtidig kan møde vores forhandlere. Det giver noget godt socialt for alle, og så er det rigtig lækkert at kunne se maskinerne arbejde og efterfølgende få en snak med produktspecialister og sælgere, siger Claus Fey.

Han ser et stort potentiale i Græsland 22, på grund af god erfaring og gode oplevelser fra de tidligere Græsland-arrangementer, hvor publikum består af seriøse og fagligt interesserede mennesker.