Lyt til artiklen:

Ny akselserie skal levere kvalitet til konkurrencedygtig pris

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Rotaro er navnet på en ny PTO-akselserie, som Granit Parts har lanceret på Agritechnica. Serien kommer ud i foråret 2024 og er et supplement til Granits andre serier.

- Det kommer til at være en kvalitet, der minder utroligt meget om Walterscheid, men til en pris, hvor vi ligger mellem 25 og 30 procent under, fortæller sælger, Kenneth Diderichsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Akslerne kommer til en start i fire forskellige størrelser, hvor de to mindste er med standard citron-profil, mens de to store er med stjerneprofil.

- Senere i 2024 skulle der gerne tilgå yderligere to i en større størrelse, så vi kan bevæge os fra de små traktorer og helt op til storballepressere også, siger Kenneth Diderichsen.

Han fortæller, at Granit har haft akslerne i belastningstest, og at de her viste en kvalitet på højde med velkendte brands. Granit får eksklusiviteten på akslerne, som tilbydes til forhandlernettet, ligesom de kan bestilles direkte fra Granit.

- De vil kunne specialbygges fra vores værksted med korrekt type gaffel, eller hvis man ønsker noget andet end en standard 1 3/8 seksnot. Så kan vi specialbygge, så de kommer tilpasset til netop den maskine og traktor, som man vil køre med, fortæller Kenneth Diderichsen.

rich-media-2
Akslerne kan tilpasses fra fabrikken efter behov. Foto: Theis Meilby Eriksen.