Lyt til artiklen:

Vogelsang giver deres nye fordeler en makeover med skarpe egenskaber

00:00
Hastighed: ???x
01:13

På Agritechnica gemmer der sig ind imellem spændende nyheder i mængden, og der er store opdateringer hos Vogelsang på deres bomme. Ifølge mig er den største nyhed dog en skjult perle på deres stand; nemlig Vogelsangs nyeste gyllefordeler, som de præsenterer.

- Den nye fordelere er helt klart noget, vi har ventet på, da der var nogle ting, som vi gerne ville have forbedret. Det må man sige, at de er lykkedes med i denne nye ExaCut ECC fordelere, der er lavet uden lufttilførsel. Så nu behøver man ikke at holde øje med det, og vedligeholdelsen er sænket, udtaler Kristen Yde, der er sælger hos Vogelsang i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
ECC fordeleren er bygget med tre knive i stedet for den fulde trekantet kniv, der er klare forstærkninger ved knivstrammerne, så de ikke kommer til skade ved fremmedlegemer. Det er muligt at tage som her hele rotoren ud af siden, hvor også den plade, som sidder i hullet, er forstærket mere. Foto: Esben Henneberg.

- Selvom knivene er blevet mindre, kan det godt ske, at den mindre overflade skal gøre, at der er mere kontakt, når kniven er mod pladen. På den måde får vi det snit, vi gerne vil have inde i fordelene, tilføjer Kristen Yde.

Til kommende sæson vil ExaCut ECC fordeleren være at se ude på markerne.