Lyt til artiklen:

Tyve slog til ved DM i traktortræk - nu har fadølsanlæg fundet hjem

00:00
Hastighed: ???x
02:22

Armene skulle ellers være svære at få ned morgenen efter et vellykket DM-traktortræk i Tusindårsskoven i Odense. Men i løbet af natten havde ukendte personer alligevel gjort deres for, at armene kom ned hos arrangørerne.

- Det var en sørgelig afslutning, siger medlem af styregruppen, Thor Laursen, til Maskinbladet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der manglede både pulverslukkere, parasoller, ligesom et næsehjul til en toiletvogn var savnet. Størst på tyveriposten stod dog et fadølsanlæg med indbygget tracking fra Albani.

- Jeg sov 40 meter fra festteltet på pladsen, og der har været campinggæster lige ved siden af. Badevognen og toiletvognen har stået lige ved festteltet, så der har været løbende aktivitet i løbet af natten. Men nogen har lusket rundt og ment, at de manglede noget, siger Thor Laursen, og tilføjer:

- Vi havde ingen vagter. Vi mente ikke, at nogen kunne finde på at stjæle, når der var så mange mennesker.

Fadølsanlægget finder hjem

Det kunne nogen desværre godt, og derfor gik styregruppen til tasterne på Facebook, hvor de delte, hvad der var stjålet.

Samtidig gav de gerningspersonerne mulighed for at tage kontakt, inden politiet blev involveret. På grund af sporing i fadølsanlægget vidste de nemlig udmærket, hvor det befandt sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og det gav pote.

- Vi har fundet anlægget. Vedkommende har givet sig til kende efter, at Fyens Stiftstidende skrev en artikel. Vedkommende har fortalt, hvor det står, og at vedkommende er ked af det hele. Det er vi selvfølgelig glade for, men det er da træls, at vi skal have historien alligevel, siger Thor Laursen.

Se vinderne af DM i traktortræk

Se også:

Se vinderne af DM i traktortræk

Han kalder anlægget for det største at få tilbage, da det ville være et stort tab for LandboUngdom. De resterende ting regner han ikke med at se igen.

- Det er nok drengestreger. Og ingen har samvittighed til at køre retur med en parasol. De ved godt, det er for latterligt, at de har gjort sig til tyv for dét, siger Thor Laursen, der også tilskriver de mange delinger og kommentarer på sociale medier, at fadølsanlægget er kommet hjem.