Lyt til artiklen:

S.D. Kjærsgaard starter traktorudlejning

00:00
Hastighed: ???x
02:54

S.D. Kjærsgaard, der er en af landets store virksomheder inden for traktorer og høstmaskiner samt entreprenørmaskiner, har annonceret starten på deres nye traktorudlejningsvirksomhed Case Rental, det skriver de i en pressemeddelelse.

Beslutningen om at starte udlejningsfirma er truffet med henblik på at imødekomme landbrugssektorens skiftende behov og øge kundeservice og support.

Artiklen fortsætter efter annoncen

S.D. Kjærsgaard har i mange år været anerkendt som en pålidelig leverandør af landbrugs- og entreprenørudstyr og har opbygget et godt omdømme i branchen for deres kvalitet og pålidelige produkter.

Årsagerne til denne udvidelse er flere. For det første ønsker S.D. Kjærsgaard at give kunderne mulighed for at drage fordel af traktorer af høj kvalitet, selvom de kun har midlertidige behov. Ved at leje en traktor fra S.D. Kjærsgaard kan landmænd og entreprenører undgå omkostningerne ved at købe og vedligeholde deres eget udstyr, samtidig med at de stadig får adgang til pålidelige og moderne traktorer.

Desuden erkender S.D. Kjærsgaard, at landmænd og entreprenører kan have behov for forskellige typer traktorer til forskellige opgaver eller sæsonbestemte behov. Ved at tilbyde et bredt udvalg af traktorer til udlejning kan virksomheden imødekomme disse forskellige behov og sikre den rette traktor til en specifik opgave.

S.D. Kjærsgaard vil sikre, at deres traktorudlejningstilbud er let tilgængelig og bekvemt for kunderne. De vil tilbyde fleksible lejeperioder og konkurrencedygtige priser, samtidig med at de opretholder deres høje standarder for kundeservice og teknisk support. Kundetilfredshed vil fortsat være en prioritet for virksomheden, og de vil stræbe efter at levere en problemfri oplevelse for alle, der benytter deres traktorudlejning, skriver.

Udlejningen vil ske fra søsterselskabet S.D. Kjærsgaard Frejlev Finans, der også bærer navnet Case Rental, og kundekontakten vil være igennem den lokale S.D. Kjærsgaard sælger. Der vil senere komme onlineløsninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra Case IH lyder det fra Andrea Ferri, der er business manager for CASE IH i Norden og Baltikum, at CASE IH længe har ønsket at kunne tilbyde et professionelt udlejningssetup i stor skala, og hilser det nye tilbud til kunderne velkomment.

- På vore europæiske forhandler konference tidligere på året i Madrid, der var forhandlerudvikling et nøgleord. Case IH har en klar strategi for forhandlerudvikling, og for hvad vi ser som fremtidens forhandler. Initiativer som dette fra S.D Kjærsgaard, passer perfekt ind i den strategi, med at leverer stærke produkter og services, til professionelle brugere inden for landbrug og entreprenør industrien, udtaler Andrea Ferri.