Lyt til artiklen:

Kvikpak-plov udstyret med dobbeltringe vises til markdemo

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Det blev i 11 time at Jens Iversen fik en aftale i stand med at låne en af vores kunders traktor som er udstyret med frontmonteret Kvikpak og eftermonteret 5 furet Ovlac plov, begge dele leveret her i foråret, fortæller Jens Iversen, CEO Farmimplement på Mors.

- Jeg har et brændende ønske om at vise denne kombination, hvor Ovlac ploven først pløjer jorden og pakker den godt - og derefter, ved næste træk, pakkes jorden med frontmonteret Kvikpak udstyret med special pakker-ringe med en diameter på 600 millimeter i front efterfulgt af 450 millimeter ringe som er synkroniseret imellem de forreste. Det giver bare en fantastisk jordbearbejdning / pakning og vil i de fleste tilfælde være klar til såmaskinen / majssåmaskinen uden efterfølgende, siger Jens Iversen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Standard er Kvikpak udstyret med rørvalse og små pakker-ringe.

- Når vi pløjer så skal vi gøre det ordentlig og kan man lave såbed til majs uden at der efterfølgende er behov for en harvning er det en stor gevinst, siger han.

Foragerne kan også gøres langt bedre en vi ofte ser. Med Ovlac ploven kan den hydrauliske dybdehjul løfte plovens bagerste fure helt fri, og dermed kan ploven sættes i jorden som en halvbugseret, uden de store trekanter i forlandet med dobbeltpløjning til følge, skriver Farmimplement i en pressemeddelelse.