Lyt til artiklen:

Politiet vil have kartoffel-chauffør fængslet

00:00
Hastighed: ???x
01:13

Abonnementsartikel

Anklagemyndigheden ved Fyns Politi fremstiller i dag en chauffør i et grundlovsforhør i forbindelse med to tilfælde af aflæssede kartofler på Storebælt.

En 57-årig mand bliver torsdag eftermiddag klokken 16.00 fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Svendborg. Anklagemyndigheden vil have ham varetægtsfængslet i forbindelse med to tilfælde af kartofler, der er blevet læsset af på lavbroen på Storebælt.

- Manden er blandt andet sigtet for særlig hensynsløs kørsel og for i grov kådhed eller på lignende hensynsløs vis at forvolde nærliggende fare for nogens liv og førlighed, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er også et krav om, at lastbilen bliver beslaglagt.

Torsdag morgen blev trafikken generet af kartofler på vejbanen på både Storebæltsbroen og på E45 Sønderjyske Motorvej, nord for Kolding.

Mand anholdt for tabte kartofler på Storebæltsbroen

Se også:

Mand anholdt for tabte kartofler på Storebæltsbroen

- Fyns Politi undersøger stadig, om der er en sammenhæng med de kartofler der er tabt/smidt på motorvejen i Kolding, oplyser Fyns Politi.

Anklagerfuldmægtig Frederik Hald fra Fyns Politi oplyser, at han af hensyn til den videre efterforskning vil bede om lukkede døre ved grundlovsforhøret.