Lyt til artiklen:

Westrup og indisk partner opkøber hollandsk frøproducent

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Premium Seeds Machines (PSM) er nu officielt en del af Engineering Group, der består af Westrup ApS i Danmark og Fowler Westrup i Indien.

Opkøbet er starten på et trevejs samarbejde, der skal tilføje værdi til alle tre virksomheder i form af flere ressourcer, en bredere produktportefølje og et endnu stærkere globalt netværk af kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- PSM-ingeniørerne er meget dygtige maskinudviklere. Deres procesteknologier og avancerede løsninger tilbyder en bred vifte af muligheder for kunder i højværdifrøsegmentet. Udover dette er deres tørreenheder bygget af standardmoduler, der kan kombineres til hver kundespecifikke behov - dette er innovativt, praktisk og mest af alt omkostningssmart, siger Bo Borne Jørgensen, der er administrerende direktør hos Westrup i en pressemeddelelse.

Dansk producent af frøbearbejdningsudstyr kan endelig vise sorte tal[br]

Se også:

Dansk producent af frøbearbejdningsudstyr kan endelig vise sorte tal[br]

Ifølge ham er Premium Seeds Machines kendt for at være frøindustriens førende tekniske partnere grundet deres stærke fokus på innovative teknologier til frøbearbejdning, og de er industriledere inden for tørreenheder.

Hos Westrup er de sikre på, at denne satsning vil være et aktiv for alle kunder, distributører og leverandører, og de vil fortsat fokusere på udvikling og brug af innovative teknologier til maskiner, for at sikre maksimal fleksibilitet for deres kunder.