Lyt til artiklen:

Slagelse-virksomhed planter foden i Sydamerikas vækstmarked

00:00
Hastighed: ???x
01:42

Abonnementsartikel

Et formaliseret samarbejde med en amerikansk producent åbner nu døren for Westrups position på det sydamerikanske marked.

Et nyt strategisk samarbejde på tværs af Atlanten har set dagens lys. Danske Westrup og amerikanske Oliver Manufactoring sigter i fællesskab på det sydamerikanske marked, fortæller parterne i en pressemeddelelse.

- Frø og korn industrien har været i vækst i årtier. Det sydamerikanske landbrug er produktivt og har massivt potentiale på det globale marked, siger Brian Burney, CEO for Oliver Manufactoring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Oliver og Westrup tjener begge markedet med høj kapacitet og løsninger i høj kvalitet. Vi deler værdier i forhold til de kunder vi betjener. Ved at samarbejde i frøindustrien anspores vi til at opdatere vores produkttilbud og skabe nye samarbejder, der møder processorernes behov. Sammen vil Oliver og Westrup møde vores kunders behov, siger den amerikanske direktør.

Hos Westrup ser man frem til det nye formaliserede samabejde.

- Vi har altid vidst, at der er et enormt potentiale for Westrup i Sydamerika, og vi er begejstrede for at være i stand til at udforske vores muligheder til fulde sammen med Oliver Manufactoring, der har været en betroet partner i mange år, siger Bo Borne Jørgensen, CEO for Westrup.

- Det er en fornøjelse endelig at have et officielt strategisk partnerskab i tråd med vores ambitioner på kontinentet, og jeg er sikker på, at vi sammen vil udfordre hinanden til at levere de forarbejdningsløsninger, som vores sydamerikanske kunder behøver for at nå deres mål, siger Bo Borne Jørgensen.