Lyt til artiklen:

Votech får ny forhandler i Norge

00:00
Hastighed: ???x
01:12

Ålgård Lansbrukssenter har indgået en forhandleraftale med Hatterud Maskin om produkter fra Votech. Den danske virksomhed producerer glasfibergødningsvogne til både traktorer og lastbiler og har blandt andet lavet en gødningsvogn, der er specielt tilpasset til det norske marked.

Den nye aftale dækker salg og service af alle Votechs produkter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Votech er et solidt brand, og etableringen af en ny forhandler åbner et nyt marked i Norge. Vi er sikre på, at Hatterud Maskin med sin store brancheerfaring og sine dygtige medarbejdere vil styrke Votechs position på det norske marked, oplyser Ålgård Landbruksseter i en pressemeddelelse.

Votech leverer megavogn

Se også:

Votech leverer megavogn

Hatterud Maskin ligger ved Rudshøgda, nord for Oslo. Virksomheden har specialiseret sig i håndtering af husdyrgødning, transportopgaver med lastbil, snekørsel og diverse værksteds- og vedligeholdelsopgaver. Hatterud Maskin en af de største aktører inden for omrøring, transport og udbredelsen af husdyrgødning i Østnorge.

Ålgård Landbrukssenter er i gang med at etablere et forhandlernetværk for Votech, og planen er, at der i den nærmeste fremtid vil blive lavet aftaler med flere forhandlere.

Votech prøver at prikke hul på det svenske marked

Se også:

Votech prøver at prikke hul på det svenske marked