Lyt til artiklen:

Votech prøver at prikke hul på det svenske marked

00:00
Hastighed: ???x
01:25

Abonnementsartikel

Votech er ikke kommet helt i gang på det svenske marked, men de er sikre på, at Borgeby Fältdagar er vejen mod målet.

Ind til nu har Votech fire enheder blandet mellem gyllevogne og trailere i Sverige. De ønsker, det blev til endnu mere, derfor har de en stand med til Borgeby Fältdagar, hvor der allerede har været godt interesse for deres gyllegrej.

- De Svenske landmænd er lidt anderledes at gå til, for hvis de har noget, de kører med i forvejen, er de ikke nemme at få ændret til bare at prøve noget nyt, siger Per Larsen, der er sælger hos Ingemann Larsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der må skrappere midler i brug, så skal det nok virke her til Borgeby, siger Per Larsen, mens han griner.

Ingemann Larsen har haft salg i Sverige i godt seks år, hvor Conny Ohlsson har stået for selve salget af diverse redskaber og gyllevogne i Sverige.

- Vi har nogle konkurrerende mærker i Sverige, især danske Samson, hvor vi skal bygge vores på DogWalk-styringen, men svenskerne er ikke lige så langt som danskerne, når det kommer til det med marktryk. Det er en proces, vi er i lige nu, siger Conny Ohlsson.

Norge har taget fart

- Det er gået hurtigt med Norge lige pludselig. Vi har godt 12 styks til at køre i Norge, hvor det især er små Poly-vogne, der sælger godt.

Den udstillede Poly-vogn på Borgeby-standen skal fredag til Norge til sin nye ejer, så lige så hurtigt vognene bliver bygget, lige så hurtigt er der en køber klar til dem, lyder det fra Ingemann Larsen.