Lyt til artiklen:

Case IH har præsenteret deres fremtidsvisoner

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Abonnementsartikel

Case IH har på CNH Industrial Tech Days i Phoenix præsenteret deres bud på fremtiden for landbruget.

Da klodens befolkningstal passerede 8 milliarder, var det et vendepunkt for landbruget. Case IH spiller som globalt førende inden for landbrugsudstyr en vigtig rolle, når det gælder om at øge
landmændenes produktivitet, så de fortsat kan brødføde verden. Det skriver CNH i en pressemeddelelse.

Med færre hektar, færre ressourcer og mindre arbejdskraft er det vanskeligt at opnå det mål. Case IHs stadig større udbud af teknologiske løsninger giver autonomi og automatisering inden for landbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Teknologisk førende

På CNH Industrial Tech Days i Phoenix, præsenterede Case IH afgørende landvindinger i den teknologiske portefølje, som hele tiden udvides.

- Case IH er og vil fortsat være verdens bedste producent af landbrugsudstyr med brancheførende avanceret teknologi, der leverer på vores mål — at gøre landmændenes arbejde nemmere, at gøre deres bedrifter mere produktive og at hjælpe dem med at brødføde stadigt flere mennesker, udtaler Scott Harris Case IH global brand president.

Nu kan du vælge en New Holland T4 uden dieselmotor

Se også:

Nu kan du vælge en New Holland T4 uden dieselmotor

På Tech Days blev der blandt andet præsenteret to nye løsninger inden for autonomi og automatisering samt en ny prototype på en eldrevet traktor: CNH beskriver løsningerne sådan her:

  • En løsning med førerløs jordbehandling — Case IH udvikler sine jordbehandlings- og traktorplatforme med Raven Autonomy™ for at kunne tilbyde en autonom løsning inden for jordbehandling. Raven Autonomy teknologi omfatter et avanceret perceptions- og
    sensorsystem. Endvidere anvender denne førerløse jordbehandlingsløsning AFS Soil Command automatiseret jordbehandling med agronomisk styring og maskinstyring af redskabet. Systemet giver specifikke anvisninger på jordbehandling, så jorden behandles på den rigtige måde. Resultatet er øget produktivitet med konstant højt udbytte og større dataindsigt.
  • Fører-assisteret løsning til brug under høsten — Case IH øger produktiviteten med en fører-assisteret høst-løsning, hvor mejetærsker- og traktorfunktioner synkroniseres. Denne kombination med Raven Autonomy teknologi gør det muligt for landmanden at koordinere traktorens kørespor og hastighed ved "tømning under kørsel", og traktoren synkroniseres desuden med mejetærskeren under tømning. Fordele for landmanden er mere effektiv drift, automatiserede processer, der reducerer behovet for arbejdskraft, mindre træthed og reduceret kornspild.
  • Eldrevet traktor-prototype — CNH Industrial præsenterede også en prototype på en eldrevet traktor, der bliver lanceret som en Case IH model. Denne emissionsfri landbrugsløsning med autonome funktioner er et resultat af et samarbejde med Monarch Tractor, der arbejder med elektrificering inden for landbruget.

Produkterne er endnu ikke lanceret, da det vil ske på et senere tidspunkt, skriver CNH. Case IH har en lang historik med Advanced Farming-Systemer, kaldet AFS. Det omfatter blandt andet Trident 5550-nedfælderen, som er udstyret med Raven Autonomy, mens også Harvest Command til mejetærskere har Case IH-navnet på.

Case IH har udviklet og vil fortsat udvikle løsninger til alle typer af landbrugsbedrifter og til forskellige former for afgrødeproduktion verden over, erklærer de.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Verden har nået et vendepunkt, og det er bydende nødvendigt, at landmændene og branchen øger produktiviteten. Case IH har svaret på dette med fortsat udvikling af teknologi, maskiner og metoder i hele værdikæden, udtaler Scott Harris.

- Vores svar er et fortsat fokuseret engagement på bæredygtighed. Vi tror på, at denne udvikling vil danne grundlaget for et sundere, bæredygtigt og mere produktivt landbrugsøkosystem.