Lyt til artiklen:

Case IH giver danmarkspremiere på Landsskuet

00:00
Hastighed: ???x
02:30

Med introduktionen af Optum serien i 2017 præsenterede Case IH en alsidig stortraktor der med stor succes har vundet indpas hos planteavlere og maskinstationer Danmark over.

Denne succes bygger udvidelsen af Optum serien videre på, det skriver CNH i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med introduktionen af Optum 340 AFS Connect kommer vi
virkelig til at kunne levere det kunderne efterspørger, udtaler Rasmus Buhl, Salgsansvarlig for Case IH i Danmark.

Han uddyber yderligere:

- Vi lytter til kunderne i markedet, og derfor er det også et
produkt vi forventer os meget af. Optum passer rigtig godt ind på mange bedrifter. De 340 heste kombineret med dens praktiske og alsidige design gør den ideel for rigtig mange forskellige opgaver,
både hos planteavlerne og maskinstationerne.

Den nye Optum 340 AFS Connect leveres som standard med fem års telematik, for at understrege vigtigheden af trådløs dataoverførsel mellem de forskellige markstyringsprogrammer og egne
systemer.

- Opsamlingen af data, samt lagring af disse er enormt vigtigt for os, derfor handler det om at vise kunderne at vi har styr på det. Vi kan håndtere tildelingskort og udbyttekort gennem vores eget markstyringsprogram, sende det trådløst til vores traktorer, og vise at det virker hos kunden, nemt og enkelt. På denne måde har kunderne også dokumentationen i orden hvis myndighederne udtager dem til kontrol. udtaler Lars Grønlund specialist for præcisionslandbrug for Case IH.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med den nye Optum 340 AFS Connect præsenterer Case IH det bedste fra to verdner, hvor kendt teknik har fået et boost og mekaniske komponenter har fået de rette opdateringer.

- Vi er helt klar til at vise kunderne hvad vi kan gøre med 340'eren og vi glæder os til at få spændt den på nogle tunge opgaver så vi kan vise at store gyllevogne også kan trækkes af alsidige traktorer, siger Rasmus Buhl.

Den nye Optum 340 AFS Connect kan opleves første gang i Danmark til Landsskuet i Herning og udstilles fra fredagen af Maskincentrum, Salling Traktorservice og Sørensen & Lynggard på stand 651-652.

Se billede: Ny Optum 340 er født

Se også:

Se billede: Ny Optum 340 er født