Lyt til artiklen:

Rauch spredeteknik med større kapacitet

00:00
Hastighed: ???x
01:42

Hidtil har Rauch kun tilbudt en meget avanceret bugseret kombinationsspreder, Axent 100.1, der kan håndtere både gødning og kalk, eller den bugserede bomspreder Aero GT. Begge løsninger der har gjort sprederne dyre, og dermed en smal målgruppe.

Nu er en lillebror til kombinationssprederen kommet på modelprogrammet, der kombinerer kapaciteten fra den store bugserede spreder, med spredeteknikken fra de velkendte liftophængte spredere i Rauch's gødningsspreder-program.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Axent M 90.1 hedder den nye gødningsspreder, der deler undervogn og kasse med den eksisterende Axent 100.1, og har en nyttelast på 9.400 liter, båret af hjulmonteringen 520/85 R42.

M-EMC spredeteknik

Sprede- og doseringsteknikken er taget direkte fra de populære Rauch Axis M 30.2 EMC liftophængte gødningsspredere.

Mechanical Electronic Metering Control, M-EMC, hedder systemet som Rauch har brugt de seneste 23 år, til at veje og overvåge den gødningsmængde der lander på spredetallerknerne.

M-EMC arbejder sammen med SpeedServo-motorer, der hurtigt og præcist justerer skodåbning og nedfaldspunkt, og ifølge Rauch leverer markedets hurtigste reaktionsevne, for optimering af gødskning i præcisionslandbrug.

Isobus

Rauch Axent M 90.1 er forberedt til præcisionslandbrug med sektionsluk, tildelingskontrol, spredning ud fra markkort samt dokumentation, hvilket foregår via egen eller ekstern Isobus-terminal i samarbejde med AgriRouter, CropManager eller lignende.