Abonnementsartikel

Rauch Axis M30.1 W er en liftophængt gødningsspreder med en kapacitet på tre ton. Den er med vejeceller og kan opgraderes til præcisionslandbrug.

Rauch har produceret gødningsspredere siden 1932, og her i landet er den tyske virksomhed specielt kendt for de liftophængte gødningsspredere. Virksomheden producerer også større bugserede spredere, og specielt i de senere år er der kommet en del bugserede bomspredere her til landet, hvor de i stor stil anvendes til etablering af efterafgrøder før høst.

Den brugte Rauch Axis M30.1W er set hos J. Hundahl A/S. Sprederen, der er fra 2012, og er monteret med vejeceller og S6 spredeskiver med en arbejdsbredde på op til 36 meter. Sprederen betjenes fra en Quantron-E2 terminal, og er desuden monteret med T25 kantspredningsudstyr.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.