Lyt til artiklen:

Farmbrella udskifter salgsdirektør

00:00
Hastighed: ???x
02:17

Abonnementsartikel

Jesper Møller Nielsen er ansat som ny salgsdirektør for Farmbrella. Han afløser Michael Rottbøll, der blev ansat i januar 2022 i samme stilling.

Jesper Møller Nielsen har som direktør og sælger skabt salgbare succeser for internationale brands som Kverneland og DeLaval, og nu skal erfaringerne fra grene af agrosektoren give Farmbrella Groups internationale ambitioner luft under vingerne.

Som ny CSO (Chief Sales Officer) skal Jesper Møller Nielsen tage styringen i Farmbrellas salgsafdeling, og efter mange år med fokus på salg af håndgribelige varer som foder-additiver og landbrugsmaskiner, så er hyldevarerne nu netværksydelser og virksomhedsrådgivning - men de internationale ambitioner bliver der ikke rokket ved, skriver Farmbrella i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har mange erfaringer med ind i jobbet som CSO, som jeg glæder mig til at aktivere for at sikre, at Farmbrella's fantastiske vision "We enable change in agro" når ud til endnu flere - også internationalt, siger Jesper Møller Nielsen om sit nye job.

International landbrugsprofil bliver ny salgsdirektør i Farmbrella

Se også:

International landbrugsprofil bliver ny salgsdirektør i Farmbrella

Hands-on salgsarbejde

Jesper Møller Nielsens erfaring, dækkende fra international forretningsudvikling, innovation, opstart af virksomhed over generel ledelse til hands-on salgsarbejde, skal nu i spil på Farmbrellas kontor i Agro Food Park, hvor han ser frem til at bidrage med sine erfaringer i Farmbrellas netværk samtidig med at han skal hjælpe medlemmerne til succes.

- Det stod tidligt i ansættelsesforløbet klart, at jeg og Farmbrella vil mange af de samme ting, at vi har store visioner, og at vi deler værdier - blandt andet omkring en tillidsbaseret ledelsesstil, fortæller Jesper Møller Nielsen om sin opstart i virksomheden, som han mener er kendetegnet ved store ambitioner og et globalt mindset, siger han.

I Farmbrella Group er direktør og cofounder Christina Yding Hahn Elgaard meget stolt af at kunne præsentere Jesper Møller Nielsen som ny salgsdirektør, for det kræver markante profiler på holdet at skabe den udvikling i agrosektoren, Farmbrella vil være motor for.

- Med Jesper Møller Nielsen har vi fået tilgang af en international salgsdirektør, der har bevist sit værd i store koncerner, og hans viden herfra er vigtig for at Farmbrella kan accelerere vækstrejsen yderligere. Vi får også en leder med på holdet, der har gjort sig erfaringer som startupdirektør, så han kender målet med den rejse, vi nu fortsætter på sammen, lyder det fra Christina Yding Hahn Elgaard.