Lyt til artiklen:

International landbrugsprofil bliver ny salgsdirektør i Farmbrella

00:00
Hastighed: ???x
02:26

Med en omfattende erfaring med Internationalisering af virksomheder og et stærkt fokus på at skabe internationale netværk skal Michael Rottbøll fremover stå i spidsen for tilgangen af både danske og internationale kunder og samarbejdspartnere på netværksplatformen hos Farmbrella Group.

Og det er en opgave den nordjysk funderede salgsdirektør med en forkærlighed for startup-miljøet har glædet sig til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Farmbrella i en pressemeddelelse.

- Jeg har arbejdet med internationalisering af virksomheder gennem de sidste ti år, og har med den baggrund opbygget et kæmpe netværk indenfor værdikæden fra jord til bord, og det er noget af det, jeg skal bygge videre på som CSO i Farmbrella Group, siger Michael Rottbøll.

Global vidensdeling

Michael Rottbøll har siden han blev uddannet agrarøkonom på Næsgaard Agerbrugsskole i 1997 haft landbrug i Danmark, men det er specielt internationaliseringen af virksomheder og udvikling af erhvervsklynger for at fremme både regionale økonomier og den bæredygtige udvikling, der har Michael Rottbølls fokus.

Som national rådgiver for Ghana har Michael Rottbøll været stærkt medvirkende til at gøre produktionen af palmeolie bæredygtig, og med Quercus Group har han udviklet internationale erhvervsklynger. Og de kompetencer er der ifølge CEO i Farmbrella Group, Christina Yding Hahn Elgaard brug for, når Fambrella i løbet af få år skal blive et verdensomspændende netværk.

- Michael kan operere på flere forskellige niveauer, og det er det vi har brug for, når vi skal bygge et verdensomspændende netværk op, som kan favne alle direktører i agrosektoren. Så vi mener selv, vi har gjort et scoop ved at have fået Michael Rottbøll med som salgsdirektør, fortæller Christina Yding Hahn Elgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Farmbrella Group blev stiftet i 2020 - og siden da er det gået stærkt, og ved sin anden investeringsrunde i december hentede netværkerne mere end tre millioner kroner til sin fortsatte vækstrejse. Og nu skal Michael Rottbøll sørge for, at væksten også fortsætter udenfor Danmark.

- Der findes så mange virksomheder og så mange mennesker rundt om på planeten, som arbejder med bæredygtighed, men der mangler et forum, hvor de kan komme ind og vise, hvad de kan og dele deres viden. Med Farmbrellas platform bliver det muligt at finde og blive matchet med samarbejdspartnere fra et andet kontinent, der har løsningen på netop din udfordring, forklarer Michael Rottbøll.