Lyt til artiklen:

A.P. Jørgensen viste Claas og Bednar-grej frem til markdemonstration

00:00
Hastighed: ???x
02:05

Abonnementsartikel

A.P. Jørgensen brugt en hel dag ude i marken, for at vise et lille udklip af de Bednar redskaber, der er i deres sortiment.

Onsdag i sidste uge afholdte A.P. Jørgensen i Ribe markdemonstration med flere af deres traktorer, og for at vise sortimentet af Bednar redskaber frem.

- Vi vil ud og vise nogle af de redskaber, vi kan tilbyde kunderne, som vi selv tror passer kunderne. For det er nemlig kunde-maskiner alle sammen, vi har med i dag, siger Allan Burkal, sælger hos A.P. Jørgensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ja, for de fremmødte, kunne nemlig se på allerede solgte kunde-maskiner, og det gælder både redskaber og traktor.

- Synes selv det giver et bedre billede for dem der kommer og ser, at vi viser allerede kørende maskiner frem, og det jo bare fedt det kunne lade sig gøre at samle dem på samme dag, siger Allan Burkal.

De mange landmænd havde travlt ude i marken, men det afholdt ikke mange fra at kigge forbi.

- Jeg synes det har været en super dag, alle dem der har været interesseret i det her har været forbi, og vi har fået nogle gode snakke, og kunder har prøvet grejet af i marken. Masser af positive tanker, hvor mange af de fremmødte har fået noget med hjem og tænke over, siger Jacob Nielsen, sælger hos A.P. Jørgensen.

Der var mulighed for at se Bednar Omega såmaskine, TerraLand grubber, Swifterdisc discharve, Swifter såbedsharve og Fenix harve.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
For topmodellen Claas Axion 960 Terra Trac, med sine 445 hestekræfter, var det ingen sag at trække harven. Foto: Esben Henneberg Nielsen.

Demo maskine sneget ind

Der var dog én traktor, der kom som demo maskine, og det er Claas topserie af en Claas Axion 960 Terra Trac, der får lov til at vise sig frem med sin styrke og står klar til at komme mere på Demo-tur.

- Vi har ikke solgt nogle af dem endnu, mange er interesseret og haft den ude at køre, og roser den stort. Men i vores område med meget grovfoderarbejde og meget vejkørsel er den måske ikke lige så populær. Den er lavet til at køre inde på marken det meste af sin tid, og det er den også super til, siger Allan Burkal.

- Hvis nogle er interesseret i at købe eller prøve en Terra Trac står vi naturligvis klar, siger Bjarne Tang Sørensen, sælger hos A.P. Jørgensen.

rich-media-4
Lidt regn fik maskinerne i hold i en kort periode, men det var stadig tørt ude i marken. Foto: Esben Henneberg Nielsen.