Lyt til artiklen:

Jaguar til de store og bløde marker

00:00
Hastighed: ???x
01:42

Abonnementsartikel

Claas Jaguar 990 har ikke bare mange hestekræfter, men også en undervogn til de helt specielle forhold.

Det går løs fra torsdag den 1. oktober og ugen ud, samt næste uge med. Demo-turen med topmodellen i Claas Jaguar-program: Jaguar 990 er for første gang kommet til Danmark og er nu klar til at prøve kræfter med de danske majsmarker.

Foruden de 924 hestekræfter fra den 12 cylindret MAN-motor, så skiller finsnitteren sig også ud med det nye 12 rækket Claas Orbis-skærebord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Finsnitteren er desuden i TerraTrac-udgaven, hvilket er en ret unik løsning, som vi tilbyder vores Jaguar-kunder, påpeger Hubert Erdmann, produktchef for Jaguar hos Claas.

rich-media-2
ubert Erdmann er produktchef for Jaguar hos Claas.

Han er med i Danmark under demo-turnen, og han var med til den første igangsætning i det sønderjyske, da Maskinbladet også var med på sidelinjen, for at se den nye finsnitter i aktion.

- TerraTrac-udgaven leveres til Jaguar 960 samt 990, og bælteundervognen er faktisk identisk med Lexion-serien, fortæller han, men påpeger dog, at der bestemt ikke er tale om en eftermonteret løsning.

- Det er hundred procent en integeret løsning, og derfor er det eksempelvis også muligt med en topfart på 40 kilometer i timen på bælterne.

Nyt Orbis-bord

Ligesom på det 10 rækkede Claas Orbis 750 er rammen på Orbis 900 opbygget i fem dele. Dermed kan den hurtigere foldes ind til en meget kompakt enhed til landevejstransport . I transporttilstand er bordet tre meter bredt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skærebordet tilpasser sig terrænet, da hele rammen er pendulophængt.Ud over de to standardtastebøjler i de yderste områder fås som ekstraudstyr en tredje tastebøjle, der anbringes i midten.