Lyt til artiklen:

Økolandmænd inviterer til høstmarked

00:00
Hastighed: ???x
01:27

Abonnementsartikel

Økologiske gårde over hele landet inviterer indenfor til Økologisk Høstmarked i weekenden 3. & 4. september.

I den kommende weekend afholder Økologisk Landsforening Økologisk høstmarked, hvor gårde over hele landet åbner dørene til økologiske bedrifter.

Det skriver Økologisk Landsforening i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arrangementet foregår den 3. og 4. september. Der er vidt forskellige aktiviteter og oplevelser på de enkelte gårde- og alle er velkomne til at deltage.

- Økologerne er stolte af deres arbejde og det vil vi gerne vise frem: den særlige følelse af at grave kartofler op og se de små knolde pible frem i den mørke muld og når man kommer ind i et proppet drivhus, der dufter sødt og frisk på samme tid af tomater, agurker og alverdens frugter. Dét er en følelse og den vil vi så gerne dele med forbrugerne, siger Louise Køster, forperson, Økologisk Landsforening.

Økologisk Høstmarked hylder smagen, det lokale madlandskab og dyrker fællesskabet sammen med forbrugerne.

- Vi skal styrke fællesskabet mellem land og by, mellem dem der dyrker maden og dem, der spiser den. Økologisk Høstmarked kan det hele og vi glæder os til at byde indenfor, siger Louise Køster, forperson, Økologisk Landsforening.

Det er gratis at deltage i Økologisk Høstmarked og tilmelding er ikke nødvendig. Det er ikke alle tilmeldte gårde, der holder åbent begge dage. Man kan se, hvilke gårde, der er tilmeldt på foreningens hjemmeside