Lyt til artiklen:

Kaj Homilius leverer Fendt nummer 75 til lokal maskinstation

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Abonnementsartikel

Det var en overrasket maskinstationsejer, der mandag så sin nye Fendt-traktor trille ind på gårdspladsen.

Mandag skete en særlig levering som et bevis på et ganske stabilt sønderjysk kundeforhold.

- Jeg vil tro, at vi har leveret lige omkring 50 traktorer til Revslund igennem de sidste godt 12 år, fortæller Kaj Homilius, der er Fendt-forhandler i forretningen af samme navn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinstationsindehaver Hermann Jønson kunne tidligere på sommeren fejre 25 års jubilæum. Samlet set har maskinstationen igennem årene købt 75 Fendt-traktorer.

De første 3000 timer får maskinerne lov til at køre for Revslund Maskinstation, inden de sælges videre til fordel for nye maskiner.

I forbindelse med Revslund Maskinstations 25 års jubilæum i juni var det meningen, at leveringen af en helt særlig Fendt 936 Gen7 skulle krone jubilæet.

Der skulle nemlig gøres lidt ekstra lir ud af den i forvejen fornemme maskine.

- Desværre skulle det vise sig, at der var leveringsproblemer, så vi kunne først levere traktoren hos Hermann i dag, fortæller Kaj Homilius.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg blev da overrasket og glad. For de havde gjort meget ud af den, fortæller Hermann Jønson, der er en ret trofast Fendt-kunde. Han har dog to traktorer fra et andet mærke.

- De to Fergusoner har jeg bare for at drille Kaj, siger Hermann Jønson med et grin.

Revslund Maskinstation beskæftiger 10 faste medarbejdere og 5-6 medarbejdere, der hentes ind i spidsbelastningsperioder.

Maskinstationen udfører opgaver både inden for landbruget og som entreprenør.

rich-media-3
Fendt 936 Gen7