Abonnementsartikel

Det kræver fokus og overvågning for at sikre lagerfast og stabilt korn på planlageret eller i amerikanersiloen.

De fleste har opmærksomheden rettet mod at få tørret kornet ned lige efter høst, så det har den rette vandprocent. Her er der ifølge Jonas Bøge Breinholt, der er svinekonsulent ved Velas, tre ting, der er vigtige i et planlager og en amerikanersilo for at sikre en stabil og lagerfast kornvare.

Målet er at få kornet til at blive en stabil og lagerfast vare, som er kommet ned på maksimalt 15 procents vand og har en temperatur på højst 10 grader.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.