Kontrol af temperatur og fugt til et sikkert opbevaringsniveau kan være en afgørende faktor for at minimere mykotoksiner i dyrefoder. Gode opbevaringsforanstaltninger kan reducere risikoen for mykotoksiner og udvikling af skimmelsvamp i foderet.

Mykotoksiner er et stort problem i landbrugsproduktionen. Foder kan være forurenet af flere svampearter, og inficeret foder påvirker ydeevnen og kvaliteten af husdyrproduktionen. Selvom forebyggelse af skimmelsvamp og mykotoksinforurening er svær, vil både producenter og foderstofvirksomheder gå langt for at mindske risikoen for forurening i foderforsyningskæden.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.