Lyt til artiklen:

Kubota til maskinparken i Farming Simulator

00:00
Hastighed: ???x
04:15

Abonnementsartikel

Kubota Pack for Farming Simulator 22 er nu tilgængelig på pc, Mac og konsoller. Fans er i stand til at bruge deres virtuelle maskinpark med elleve køretøjer herunder M5-, M6- og M7-serien.

Farming Simulator-spillet fortsætter med at udvide ved at inkludere mærker af høj kvalitet, og nu kan fans af videospilserien tilføje Kubota-maskiner til maskinparken.

Med tilføjelsen af Kubota er Farming Simulator 22 i stand til at tilbyde fans endnu et mærke til at udvide deres flåde af landbrugsmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

GIANTS Software udgav Kubota Pack med elleve nye køretøjer og redskaber i juli. Den nye Kubota Pack er nu tilgængelig på pc, Mac og konsoller og er inkluderet i Year 1 Season Pass, og Kubota Pack-versionen er ligeledes lanceret i en verdensomspændende digital udgivelse med boksede pc-versioner tilgængelige i udvalgte regioner, skriver Kubota i en pressemeddelelse.

Største Kubota traktor

Valget af maskiner gør det muligt at løse forskellige daglige landbrugsopgaver - fra jordbearbejdning i marken til transport af producerede varer. Spillere finder traktorer som Kubota M5, M6 og M7 serien, og også Kubota M8, den største traktor produceret af Kubota hidtil, som kun er tilgængelig i USA, er blandt valgmulighederne for spillerne.

De kan også bruge andre arbejdskøretøjer som skid steers og UTV'ere til at håndtere hverdagens landbrugsopgaver med moderne, alsidige og kraftfulde maskiner - ligesom i det virkelige liv.

Med to UTV'ere kan spillerne hurtigt levere dagligvarer eller udforske området, selv med andre spillere på passagersæderne i online multiplayer-tilstand. Samtidigt iføres spillerens avatar Kubota-tøj.

Køretøjer og redskaber inkluderet er:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kubota traktorer M5, M6, M7, M8-serien

- Kubota minilæsser R640

- Kubota Skid steer SSV75

- Kubota SVL97-2

- Kubota UTV: RTV-XG850 Sidekick og RTV-X1140

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kubota frontlæssere: M77 og LA 2255

- Ved at tilføje Kubota til udvalgte af landbrugsmærker i vores serie tilbyder vi vores dedikerede fans yderligere en international maskinproducent, siger Thomas Frey, Vice President of Business Development hos GIANTS Software.

- Vi er glade for at samarbejde med denne historiske og globale producent, hvis motorer driver en række af nutidens landbrugsaktiviteter over hele verden, siger han.

50 år i USA

- Da Kubota fejrer 50 år i USA i år, kunne timingen for FS22 ikke være bedre. Vi fortsætter med at udvide vores produktlinjer og bygger videre på vores lange arv af teknisk innovativt udstyr, der leverer en række holdbare, kvalitetsbyggede maskiner klar til at håndtere hårde opgaver inden for landbrug, byggeri, kommercielle græsbaner og boligområder. Det giver mening for os at nå ud til nye potentielle kunder i virtuelle omgivelser for at vise dem, hvad vores udstyr er i stand til, siger John Lee, marketingdirektør, Kubota Tractor Corporation.

- I de senere år har vi modtaget anmodninger fra vores kunder, fans, forhandlere og medarbejdere, der ville vide, hvornår Kubota blev en del af det verdensberømte Farming Simulator-videospil," siger Andreas Kaczmarczyk, Central Marketing Services leader, Kubota (Europa). "Kubota-koncernen vil bestræbe sig på at realisere GMB2030, så den kan blive et Global Major Brand (GMB). Denne globale aftale med GIANTS er et vigtigt skridt i denne globale brandingstrategi for Kubota."

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden 2008 er over 30 millioner enheder af Farming Simulator blevet solgt over hele verden. Spilserien er blevet udgivet på alle populære platforme, herunder konsoller, mobiltelefoner, tablets og pc'er siden da.

Fra starten gjorde teamet det muligt for brugerne at oprette mods med virksomhedens egen GIANTS Engine. Med Farming Simulator League (FSL) introducerede serien i 2019 en konkurrencedygtig e-sports-løsning - med hold, der konkurrerer i professionelle turneringer med mange anerkendte mærker og sponsorer om bord. Flere oplysninger findes på farming-simulator.com