Lyt til artiklen:

Ny salgs- og produktchef for Bobcat i Danmark

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Abonnementsartikel

Palle Andersen er ny salgs- og produktchef for den nye forhandling i Stenderup.

Den 1. april 2022 kunne Bobcat Danmark præsentere Palle Andersen som salgs - og produktchef for den nye forhandling i Stenderup.

Det skriver Stenderup i en pressemeddelelse.

Palle er et kendt ansigt i branchen og udover at være ansvarlig for Bobcat, så skal han have fokus på salg direkte til kunder. Palle er allerede i marken og besøge både nye samt eksisterende kunder.

- Vi er rigtig glade for at have fået Palle med på holdet. Vi har i forbindelse med et nyt agentur søgt efter en person som kunne varetage dette. Jeg mener, at med Palles store erfaring inden for branchen som knowhow generelt, så er han den helt rigtig kandidat til vores forretning, fortæller adm. direktør Troels Stausholm Jensen og fortsætter:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har i forbindelse med et nyt agentur søgt efter en person som kunne varetage dette. Jeg mener at med Palles store erfaring inden for branchen som knowhow generelt, så er han den helt rigtig kandidat til vores forretning.

Palle Andersen startede med at handle med entreprenørmaskiner i 1986, både som selvstændig og senest hos andre aktører i branchen.

- Jeg glæder mig til at komme i gang - og der er rigeligt at tage fat på. Jeg har som det ses på billederne været ude og hilse på kunder, hvilket jeg også glæder mig til at skulle i fremtiden afslutter Palle Andersen.