Lyt til artiklen:

AP Gyllevogne genopstår under nyt navn

00:00
Hastighed: ???x
02:00

AP Gyllevogne, der i oktober gik konkurs, genopstår.

Samtlige rettigheder til design, produktion, udvikling og salg af de velkendte røde gyllevogne fra Mors er overtaget af det nystiftede selskab AP-K ApS. Bag selskabet står Thyregod A/S og XL Management, skriver AP-K i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den første og allervigtigste opgave for det nye selskab bliver at sikre fortsat service og vedligeholdelse af alle de AP-gyllevogne, der kører i Danmark og resten af Europa. Det komplette program af slid- og reservedele vil kunne leveres igen fra medio december, og målet er, at alle kunder bliver klar til forårets gyllesæson i god tid.

Når det nye selskab er i stand til at kickstarte aktiviteterne omkring AP-gyllevognene så hurtigt, skyldes det, at leverance af reservedele og senere produktion og opbygning af vogne primært vil gennemføres i samarbejde med Thyregod A/S. Herfra vil en række back office og logistikfunktioner også blive varetaget af et allerede veletableret team. Netop muligheden for at få glæde af kompetencerne i Thyregod spiller en væsentlig rolle for det nye firmas bestræbelser for hurtigst muligt at kunne servicere kunderne og skabe tryghed i markedet.

AP-K ApS har af samme årsag indgået en aftale med Esben Steffensen om at håndtere henvendelser vedrørende service eller reparationer fra kunderne. Esben har mange års erfaring fra sin tid som ansat hos AP og kender således alle produkter helt ned i detaljen.

Foreløbigt er det planlagt, at de populære AP gyllevogne vil være klar til levering i andet halvår af 2021. Det indgår i forretningsplanen for det nye selskab, at produktionen af nye AP eller Kimadan gyllevogne fortsætter i Danmark.

Som adm. direktør i AP-K ApS indtræder Jens Christian Hundahl, der pt. er formand for bestyrelsen i Thyregod.