Lyt til artiklen:

J. Hundahl bliver full-line forhandler for AP- og Kimadan-gyllevogne og Thyregod

00:00
Hastighed: ???x
02:11

J. Hundahl bliver full-line forhandler af AP- og Kimadan-gyllevogne samt Thyregods produktprogram.

Det skriver forhandleren i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derved forøges deres produktprogram med AP Gyllevogne og Kimadan gyllevogne samt de kendte TRV-radrensere, udvalgte TIM-vogne, stensamlere, koste og andre niche-produkter.

Samarbejdet markeres ved J. Hundahls åbent hus arrangementer den 25. og 26. februar, hvor kunderne kan se nærmere på nogle af produkterne.

Søren Hundahl, der er medejer af J. Hundahl, ser meget frem til samarbejdet, for man har i længere tid været på udkig efter en leverandør til gyllesegmentet, og som så ofte før lå løsningen lige for.

- Vi har en strategisk beslutning om at ville sælge og servicere gylleudstyr i vores forretning. Men hele det forretningsområde er ved at glide os maskinforhandlere af hænde som følge af den store omrokering og centralisering, der har været på gyllemarkedet i Danmark.

- Vi mener, at kunderne sætter pris på lokalt nærvær, hurtig service og fornuftige handler. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde AP Gyllevogne, Kimadan-vogne, gylleomrørere og pumper til vores kunder. At vi så også får AP gylletrailere og et nærmest komplet sortiment af dansk fremstillede gyllepumper ind i vores sortiment er et ekstra plus, siger medejeren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En markant milepæl for AP-K og Thyregod

Fra AP-K og Thyregod er man også glade for aftalen.

- For os er det en stor ting, at J. Hundahl har valgt at satse på os som full-line leverandør, fortæller Jens Christian, som er adm. direktør for både AP-K og Thyregod.

- Vi har en strategi om at ville være gode til at udvikle og producere maskiner og bakke op om regionale og lokale distributører i deres salg og servicearbejde. Vi har nogle kompetencer, de har nogle andre, og i tæt samarbejde kan vi matche kundernes behov for gode maskiner og lokal, hurtig service.

Han glæder sig over, at J. Hundahl har vurderet, at man vil satse på AP-Gyllevogne og Kimadan - og dermed også på AP-K som firma.