Lyt til artiklen:

Tyskland færdiggør 125 kilometer hegn mod svinepest

00:00
Hastighed: ???x
01:19

Abonnementsartikel

I Tyskland er man nu ved at have færdiggjort et 125 kilometer hegn omkring det første område, hvor man konstaterede afrikansk svinepest i vildsvin.

Det nye hegn ligger med en afstand på fem km til den allerede indhegnede indre zone. Herefter er det meningen, at området mellem de to hegn lukkes, og man påbegynder nedskydning af vildsvin i dette område, skriver L&F Markedsnyt.

Rusland har i sidste uge til OIE rapporteret om tre tilfælde af afrikansk svinepest i landet. to udbrud er fundet i den vestlige del af landet. 1 tilfælde i en stor besætning med 38.683 svin og 1 tilfælde i vildsvin. Ét udbrud er fundet i vildsvin i det østlige Rusland ikke langt fra grænsen til Kina og Nordkorea.

Sydkorea og Sydafrika

Myndighederne i Sydkorea har i den sidste uge til OIE rapporteret om ni nye tilfælde af afrikansk svinepest i vildsvin. Alle tilfælde er fundet i den nordlige del af landet ikke langt fra grænsen til Nordkorea.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Myndighederne i Sydafrika har i sidste uge rapporteret til OIE om ét udbrud af afrikansk svinepest. Udbruddet er fundet i en besætning med 500 svin i den centrale del af landet, skriver Markedsnyt.