sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Ny online markedsplads vil spare landmænd både tid og penge

00:00
Hastighed: ???x
02:05

Abonnementsartikel

Maykers.com har samlet mere end 500.000 produkter og 150 forhandlere på en ny, digital markedsplads. Dermed kan du som landmand og forretningsmand spare tid og penge.

At drive landbrug er i dag en kompleks forretning. Miljømæssige, politiske og økonomiske udfordringer kan have høje omkostninger. Som landmand må man tage hurtige og kloge beslutninger for at sikre sig en lukrativ forretning.

Maykers.com er en ny, online handelsplatform, der faciliterer forretningsforbindelser mellem landmænd, forhandlere og producenter, og som gør det lettere for alle involverede i landbrugssektoren at optimere deres forretning. At spare tid og penge for dig er det, der driver os hos Maykers.

Maykers har skabt en online handelsplatform for danske landmænd og deres foretrukne forhandlere, der gør det enkelt at sælge, finde, sammenligne og købe professionelle produkter baseret på rimelige priser og klare betingelser. Støttet af mere end 100 års erfaring inden for landbrug via partnere som Kramp, Kersia, Kerbl, Lyngfeldt og Trouw Nutrition, ønsker Maykers.com at transformere og digitalisere den danske landbrugsindustri.

Maykers.com sætter danske landmænd i fokus

Maykers.com leverer 500.000 produkter fra 500 mærker i 70 kategorier via 150 forhandlere. Visionen for Maykers.com består i at skabe en platform, hvor både landmænd og forhandlere kan samles for at udveksle produkter, viden og services. Med fokus på teknologisk ekspertise ønsker Maykers.com at skabe et nyt, online landbrugsfællesskab, indtil videre i form af en online markedsplads, hvor danske landmænd får direkte adgang til lokale og globale forretningspartnere. Maykers.com sætter dermed danske landmænd i fokus og skaber grobund for, at de kan fokusere på at drive et effektivt landbrug og en succesfuld forretning.

Som en ny markedsplads i en veletableret branche har skaberne af Maykers.com fokuseret på at gøre livet lettere for danske landmænd. Selvom kontoret måske har højere til loftet, og firmabilen måske har større hjul, er den moderne landmand også forretningsmand.

Tillmeld dig allerede i dag.