Valtra-forhandleren AgroTek rykker ind på Østergade i Brønderslev - fem mand er ansat.

Det har ligget i kortene i en del tid, at AgroTek i Hobro skulle etablere sig med en afdeling i nord for Limfjorden. Valtra-forhandleren har haft øjnene ude i området siden forhandlingen af det finske mærke blev genoptaget i Vendsyssel.

I søndags faldt det på plads. AgroTek skal overtage Super Dæk Service's lokaler i Østergade. Der er 1100 kvadratmeter under tag, og de skal henover sommeren bygges om.

- Vi kommer til at investere over en million kroner i ombygningen, der kommer til at foregå hen over sommeren, siger Niels Vestergaard, der er daglig leder af AgroTek. Han tør dog ikke fastsætte en dato for, hvornår afdelingen bliver klar til de første kunder.

Måske tre mand mere

Om der bliver en decideret butik på adressen, er det også for tidligt for Niels Vestergaard at udtale sig om. Men der bliver selvfølgelig fuld salg og servicering af Valtra-traktorer og redskaber fra Pöttinger, He-Va, BvL, JCB, Hardi, MultiOne og Kuhn.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har allerede ansat de fem medarbejdere, som skal betjene afdelingen. Hvis alt går efter vores forhåbninger, skal vi ansatte yderligere to-tre mand på et senere tidspunkt, siger Niels Vestergaard.

Ud over de fem AgroTek-folk, bliver der også plads til to mand fra TBS Maskinpower, som får to båse til service og reparation af Fendt-traktorer. TBS Maskinpower har for nylig investerede i AgroTek med en ejerandel på 25 procent.

Udstillingen i Hjørring, der har fungeret som en overgangsløsning, lukkes.