Lyt til artiklen:

Valtra-forhandler er klar til at modtage nordjyske kunder

00:00
Hastighed: ???x
02:39

Abonnementsartikel

Valtra-forhandler Agrotek slår nu dørene op til helt nye lokaler i Brønderslev. Forhandleren vender tilbage til sin kundebase i Nordjylland, og Valtra er igen repræsenteret i hele Danmark.

En gensyn-/åbningsfest hos en maskinforhandler vil normalt indebære balloner, gode tilbud, håndtryk og godt til ganen, men det har Covid-19 sat en stopper for. Det betyder, at åbningsfesten bliver gemt til senere på året, når Valtra-forhandleren Agrotek slår dørene op til deres nyrenoverede afdeling med værksted i Brønderslev den 31. marts.

- Vi er vendt tilbage til Nordjylland i en stærkere form, hvor vores nye afdeling i Brønderslev har lager, butik, service og salg til rådighed. Vi glæder os til at vise vores lokaler frem, hvor vi har ansat fem mand til at tage godt imod kunderne, siger Niels Vestergaard, salgschef hos Agrotek.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agrotek vendte i foråret 2020 "tilbage" til Nordjylland, da man - efter en pause - igen overtog forhandlingen af Valtra til nordjyske kunder. Nu strækker forhandlerens område sig fra Randers i Syd til Lemvig i vest og Skagen i Nord - der bliver cementeret med en fuldt renoveret nordjysk afdeling. Agrotek har allerede en stor afdeling i Hobro.

- Vi overtog bygningerne i Brønderslev i sommeren 2020, og vi har lavet en kæmpe renovering af lokalerne, så der nu står en flot og præsentabel maskinforretning. Der er ikke en eneste kvadratmeter af de i alt 1.100 kvadratmeter, vi ikke har haft fat i under ombygningen, fortæller Niels Vestergaard fra Agrotek.

Det har blandt andet betydet, at værkstedet har fået et nyt gulv med varme, lofterne er blevet isoleret, og kontor samt mødelokaler er blevet bygget om til moderne lokaler.

Med Agrotek står Valtra stærkt i Nordjylland

Udover at åbne en ny afdeling i Brønderslev er Agrotek også med til - igen - at placere Valtra på hele Danmarkskortet. Noget der er vigtigt for det nordiske traktorbrand.

- Vi skal være godt repræsenteret i Danmark, hvor vi er et brand under stor udvikling. Med Agroteks nye afdeling i Brønderslev er vi igen stærkt til stede i Nordjylland. At de slår dørene op til deres nye afdeling i år på Valtras 70-års jubilæum er bare endnu en grund til at vifte med flagene, fortæller Jimmi Ravnborg, Sales Manager for Valtra.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agrotek har allerede planer i kalenderen for den nordjyske afdeling, hvor man blandt andet er med i et samarbejde blandt Valtra forhandlere, hvor en Valtra S394 med en Gøma gyllevogn kører fra forhandler til forhandler i løbet af foråret. Turen slutter i Nordjylland med Agrotek som vært.

Derudover fejrer Valtra som brand 70-års jubilæum med en stor virtuel fejring den 16. april, hvor alle kan deltage online.